ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ


Υλικά για τη βάση:
2 αυγά
3 κσ πίτουρο σταριού
4 κσ πίτουρο βρώμης
3 κσ γιαούρτι
3 κσ γάλα σκόνη
1 συσκευασία bolero ή kendy
2 κσ ζαχαρίνη
1 βανιλίνη
1 κγ κανέλα
1 μπέικιν

Υλικά για τη μαρμελάδα:
1 κούπα νερό
1 συσκευασία bolero ή kendy φράουλα
1 κσ κόμμι γκουάρ

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά αφήνοντας τελευταίο το μπέικιν. Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης για τάρτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά. Ετοιμάζουμε τη μαρμελάδα. Βγάζουμε την τάρτα και ρίχνουμε από πάνω τη μαρμελάδα και ξαναψήνουμε για άλλα 15 λεπτά. Αχνίζουμε με κανέλα.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ