ΦΙΛΕΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΟΥ ΨΗΣΤΗ
Από τον Ισίδωρο Δήμα
Υλικά:
1 κιλό φιλέτο χοιρινινό άπαχο κομμένο λωρίδες
2κγ κύμινο
1/2 κγ ρίγανη
1/2κγ θρούμπι
1/2 κσ αλάτι
2κσ πιπέρι μαύρο
4κγ πάπρικα γλυκιά
4 φλυτζανάκια του καφέ ξύδι
4 ποτήρια νερό
Λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά)
*αν δε βάλετε λάδι μπορείτε να το φάτε και στην Α φάση
Μαρινάρετε το κρέας για περίπου 8 ώρες εντός ψυγείο και ψήνετε στο φούρνο ή στα κάρβουνα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου