ΡΕΒΑΝΙ

Από την Αγγελική Λεμοντζή και το γατί της.

Υλικά:
2κσ μιξ 2
2κσ πίτουρο βρώμης
2κσ γιαούρτι 0%
3κσ στέβια
Φρέσκο γάλα ώστε να γίνει ωραίος ο χυλός
1κσ ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας
Μαστίχα κοπανισμένη

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε για 30 λεπτά. Αν σφίξει αραιώστε με λίγο ακόμα γάλα φρέσκο. Προσθέτουμε στο χυλό μας σφηχτή μαρέγκα από 1 ασπράδι και στο τέλος προσθέτουμε 1κγ μπέικιν. Τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει. 

Για το σιρόπι:
1κούπα νερό
1κσ στέβια
Λίγο λεμόνι

Σιροπιάζουμε το ρεβανί. 

Για την κρέμα:
2 κούπες γάλα φρέσκο
3κσ γλυκαντικό
Βανίλια
1 ζελατίνη μουλιασμένη σε κρύο νερό
1 κσ κορν φλάουρ 

Αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα μας 10 λεπτά και τη ρίχνουμε στο ρεβανί μας. Πασπαλίζουμε με στέβια και κανέλλα.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ