ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Από τη Μαρίνα Κοριόζου




Μαρέγκα απο 8 ασπραδια ή 150ml υγρό ασπράδι
6 κσ πίτουρο βρώμης
3κσ άπαχο γάλα σκόνη
3κσ ασπράδι σκόνη
1 κγ μπέικιν


ανακατεύουμε τα στερεά υλικά στη μαρέγκα και με ενα κουταλι μοιράζουμε στα 6 στο ταψί με τη λαδόκολλα τη ζύμη μας , και πασπαλίζουμε με σουσάμι , όπως στη φωτογραφία

ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο , στους 180 βαθμους, σε αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα
και έχουμε 2 ψωμάκια για κάθε ήμερα μας














Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ