ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Από τη Μαρίνα Κοριόζου
Μαρέγκα απο 8 ασπραδια ή 150ml υγρό ασπράδι
6 κσ πίτουρο βρώμης
3κσ άπαχο γάλα σκόνη
3κσ ασπράδι σκόνη
1 κγ μπέικιν
ανακατεύουμε τα στερεά υλικά στη μαρέγκα και με ενα κουταλι μοιράζουμε στα 6 στο ταψί με τη λαδόκολλα τη ζύμη μας , και πασπαλίζουμε με σουσάμι , όπως στη φωτογραφία
ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο , στους 180 βαθμους, σε αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα
και έχουμε 2 ψωμάκια για κάθε ήμερα μας
Μαρέγκα απο 8 ασπραδια ή 150ml υγρό ασπράδι
6 κσ πίτουρο βρώμης
3κσ άπαχο γάλα σκόνη
3κσ ασπράδι σκόνη
1 κγ μπέικιν
ανακατεύουμε τα στερεά υλικά στη μαρέγκα και με ενα κουταλι μοιράζουμε στα 6 στο ταψί με τη λαδόκολλα τη ζύμη μας , και πασπαλίζουμε με σουσάμι , όπως στη φωτογραφία
ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο , στους 180 βαθμους, σε αντιστάσεις για περίπου μισή ώρα
και έχουμε 2 ψωμάκια για κάθε ήμερα μας
Τα ψήνω τώρα, εγώ πρόσθετα αλάτι, πάπρικα και λίγο σκόρδο σε σκόνη :)
ΑπάντησηΔιαγραφήαν δεν εχουμε σκονη ασπραδι πειραζει?
ΑπάντησηΔιαγραφή