ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ
Από την Όλγα Ρότσικα
Υλικά:
600ml γάλα
30 χαπάκια ζαχαρίνης
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Άρωμα πορτοκαλιού
1κσ ελαιόλαδο
2κσ μιξ 2
1 αυγό
1 βανιλίνη
Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη ζαχαρίνη, το ελαιόλαδο και το ξύσμα πορτοκαλιού σε χαμηλή θερμοκρασία. Ρίχνουμε μία μία τις κουταλιές με το μιξ 2 και ανακατεύουμε καλά με αυγοδάρτη μέχρι να πήξει. Όταν πήξει κατεβάζω από τη φωτιά και ρίχνω το άρωμα πορτοκαλιού και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Χτυπάμε το αυγό με τη βανίλια και προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα της κρέμας. Ανακατεύουμε συνεχώς. Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα μέχρι να πάρει χρώμα.
Πασπαλίζουμε στο σερβίρισμα με κανέλα ή άχνη από στέβια ή ζαχαρίνη ή σιρόπι ή μερέντα.
Καλή απόλαυση!!
Πασπαλίζουμε στο σερβίρισμα με κανέλα ή άχνη από στέβια ή ζαχαρίνη ή σιρόπι ή μερέντα.
Καλή απόλαυση!!
30 χαπάκια πόση στέκια σκόνη είναι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν δεν έχω μίξη 2 τι άλλο βαζω?
Ευχαριστώ
Δεν γίνεται αντικαστάστη στο μιξ 2. Αν έχεις στέβια 1:1 μια κουταλιά.
Διαγραφή