ΚΕΙΚ 2 ΗΜΕΡΩΝ

Από την Μαρία Μπασούκου


Υλικά:
1 αυγό
1κσ αλμπουμίνη
1κσ μιξ 1
3κσ σκόνη γάλα
4κσ πίτουρο βρώμης
1κσ πρωτεΐνη σόγιας
Γλυκαντικό όσο θέλετε
1 σφηνάκι γάλα
3κσ γιαούρτι
1/2 κγ μπέικιν
Ξύσμα λεμονιού - πορτοκαλιού
Άρωμα πορτοκάλι, βανίλια

Εκτέλεση: Χτυπάμε πρώτα τα υγρά υλικά και έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά τις σκόνες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Για το γλάσο σοκολάτας: 
3κσ σκόνη γάλα
1κγ κακάο
Γλυκαντικό
Γάλα φρέσκο μέχρι να γίνει πηχτό σαν μερέντα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ