ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ


Παίρνουμε 1/2 κιλό μοσχάρι σε κομματάκια, το ρίχνουμε στη χύτρα μαζί με ένα κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια και ελάχιστο λάδι να τσιγαριστούν. Ρίχνουμε ένα κονκασέ, πιπέρι, κανέλα και μοσχοκάρυδο, 2 πακέτα ρύζι σιρατάκι και 1 ποτήρι νερό. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και μετά κλείνουμε τη χύτρα και βάζουμε την εστία στο Νο 6 για 45 λεπτά. Μόλις ανοίξουμε τη χύτρα αλατίζουμε (όχι νωρίτερα γιατί σκληραίνει το κρέας) και ρίχνουμε και 1 κγ κόμμι γκουάρ για να δέσει η σάλτσα μας. 

*εάν δεν έχετε χύτρα ακολουθείτε την ίδια διαδικασία στην κατσαρόλα αλλά θέλει περισσότερη ώρα, περίπου μιάμιση με δύο ώρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ