ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


Υλικά:
200γρ γαρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
Ξύσμα λεμονιού
Χυμός από 1/2 λεμόνι
Μουστάρδα
Μπούκοβο γλυκό
Αλάτι - πιπέρι, τζίντζερ
Άρωμα γλυκάνισου
1 πιπεριά κόκκινη 
1 πιπεριά κίτρινη 

Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το αντικολητικο τηγάνι. Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βγάλουν τα ζουμιά τους για 3-4 λεπτά. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε τις σκελίδες σκόρδου. Μέχρι να ροδίσουν όταν μαλακώσουν τις πολτοποιώ και τις ρίχνω στο φαγητό. Ρίχνουμε τις πιπεριές και περιμένουμε να μαλακώσουν λίγο. Ξανά βάζουμε τις γαρίδες αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, τη μουστάρδα, το τζίντζερ και για το τέλος αφήνουμε το άρωμα γλυκάνισου. 

Τελειώνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά. Εαν δεν βάλετε τις πιπεριές τρώγεται και σε ππ μέρα. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ