ΣΟΚΟΛΑΤΟΨΩΜΟ


Από τη Μαρίνα Κοριόζου 

Υλικά
  • 250 ml υγρό ασπράδι
  • 1 τυρί cottage
  • 3 κσ ασπράδι σκόνη
  • 2 1/2 κσ μιξ 2
  • 2 κσ πρωτείνη 
  • 3 κσ στέβια
  • 1 βανίλια
  • 1 φακ. μπέικιν
Για τη μερέντα


  • 2 κσ κακάο
  • 3κσ στέβια
  • 4 1/2 κσ γάλα σκόνη
  • άρωμα καραμέλα ή ότι άλλο έχετε 
  • φρέσκο γάλα τόσο ώστε να βγει ελαφρώς μια πηχτή μερέντα
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε με αυγοδάρτη πολύ καλά όλα τα υλικά για το γλυκό ψωμάκι. Στο μπλέντερ χτυπάμε τα υλικά για τη μερέντα μας. Ρίχνουμε τη μισή δόση του κέικ σε φόρμα ψησίματος, από πάνω βάζουμε τη μερέντα και έπειτα ξανά ρίχνουμε το υπόλοιπο μείγμα. 
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 30 λεπτά. (Είναι παραλλαγή του σιμιγδαλένιου ψωμιού της Alexandra Maria Voulgari)








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ