CHEESECAKE ΒΥΣΣΙΝΟ


Υλικά για τη βάση:
4κσ μιξ για μπαγκέτα
2κσ στέβια 1:5
Νερό όσο χρειάζεται να γίνει η ζύμη

Υλικά για τη γέμιση:
1 κουτί τυρί exquisa
1 γιαούρτι
1κσ πρωτεΐνη
2κσ στέβια 1:5
2 αυγά

Υλικά για το βύσσινο: 1 ποτήρι καυτό νερό, 1 χυμό άρωμα βύσσινο, 30γρ ζελατίνη.

Εκτέλεση: Ψήνουμε τη ζύμη μας για 8 λεπτά στο φούρνο μικροκυμμάτων & έπειτα για άλλα 10 λεπτά στο φούρνο. Βάζουμε τη γέμιση πάνω από τη βάση του cheesecake και ψήνουμε για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις.
Αφού ψηθεί ρίχνουμε από πάνω το βύσσινο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ