ΚΕΜΠΑΠ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


Για το κεμπάπ μοσχάρι:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
Πάπρικα γλυκιά, πιπέρι, αλάτι, μπαχάρι, κύμινο, κάρδαμο, μαιντανό, σκόρδο σε σκόνη, σουμάκ.

Κεμπάπ κοτόπουλο

1κιλό κιμά κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/2 ματσάκι δυόσμο 
1κγ ρίγανη ξερή
1/4 ματσάκι ρίγανη φρέσκια
1κσ πάπρικα γλυκιά
1κγ πάπρικα καυτερή (προαιρετικά)
1κγ σουμάκ 
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες

Καλό ζύμωμα και 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να δέσουν όλα τα υλικά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ