ΜΠΑΜΠΑΔΑΚΙΑ




Υλικά για τα γλυκά ψωμάκια:
3 ασπράδια
3κσ γάλα σκόνη
3κσ ασπράδι σε σκόνη
3κσ μιξ 1
1κγ μπέικιν
Χτυπάμε σε μαρέγκα τα ασπράδια και μετά προσθέτουμε σιγά σιγά όλες τις σκόνες. Απλώνουμε λαδόκολλα, κάνουμε το μείγμα μικρές μπαλίτσες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά περίπου.

Υλικά για την κρέμα:
500ml γάλα φρέσκο
2κσ γεμάτες μιξ 2
1κσ στέβια κρυασταλλική 1:5
Άρωμα βανίλια
1 αυγό

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το γάλα και το γλυκαντικό. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε και το μιξ 2. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και με γρήγορες κινήσεις προσθέτουμε το αυγό και το άρωμα. Αφήνουμε να κρυώσει. 

Για το σιρόπι:
1 ποτήρι νερό, λίγο στέβια, χυμό από μισό λεμόνι, τα ζεσταίνουμε όλα και σιροπιάζουμε τα γλυκά ψωμάκια. 

Συναρμολόγηση: ψωμάκι - κρέμα - ψωμάκι. Μπορείτε να τα γαρνίρετε με μαρμαλάδα πορτοκάλι ή ότι μαρμελάδα έχετε. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ