ΜΠΟΜΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ

Από τη Λένα Βίγλη

Υλικά:
1 μικρό κουνουπίδι
250γρ κιμά άπαχο
Μπαχαρικά κατά βούληση
Σάλτσα μπεσαμέλ
Τυρί arla delite 5%

Για τη μπεσαμέλ:
1/2 συσκευασία τυρί cottage 
Φρέσκο γάλα λίγο
1 αυγό
Μοσχοκάρυδο
1κσ μιξ 1


Εκτέλεση: Βράζουμε νερό στην κατσαρόλα και τοποθετούμε το κουνουπίδι. Αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Ζυμώνουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά της επιλογής μας και γεμίζουμε το κουνουπίδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και περιχύνουμε το κουνουπίδι με τη μπεσαμέλ. Από πάνω ρίχνουμε το τυρί μας και ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ