ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ, ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ


Υλικά:
1 κουνέλι
1 κιλό σπανάκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι

Για το αυγολέμονο: 2 κρόκοι αυγού, χυμός από 1 λεμόνι

Εκτέλεση: Κόβουμε σε μερίδες το κουνέλι και αλατοπιπερώνουμε. Σοτάρουμε στη χύτρα το κουνέλι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας, κλείνουμε τη χύτρα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

Σε μια άλλη κατσαρόλα αχνίζουμε το κρεμμύδι με λίγο νερό μέχρι  να μαραθεί, ρίχνουμε το σπανάκι και ελάχιστο αλάτι. Ρίχνουμε λίγο λίγο από το ζωμό του κρέατος. Αφού έχει μαραθεί και το σπανάκι, βάζουμε μέσα το κουνέλι και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Αυγοκόβουμε και είναι έτοιμο. 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ