CILBIR - ΤΣΙΛΜΠΙΡ

απο τη Χριστίνα Αλεξάνδρου


Παλιά ανατολίτικη συνταγή , προσαρμοσμένη στη διατροφή μας



Υλικά


4 αυγά

1 γιαούρτι 0% στραγγιστό 

3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες

1 κγ μπούκοβο

1 κγ ρίγανη 

2 κσ ξίδι

1 κγ αλάτι

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε αρκετό νερό με το αλάτι και το ξύδι . ρίχνουμε  ένα ένα τα αυγά που τα σπάμε με προσοχή για να μείνουν ολόκληρα, οταν ασπρίσουν ειναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε ένα πιάτο με προσοχή και χτυπάμε το γιαουρτι με το λειωμένο σκόρδο το μπουκοβο και αλάτι. (αν θέλουμε προσθέτουμε λιγες σταγόνες άρωμα βούτυρο για πιο αυθεντική γέυση) Ρίχνουμε το μείγμα του γιαουρτιου πάνω απ τα αυγά μαζι με τη ρίγανη .... και καλή μας όρεξη!!!!!!!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ