ΓΛΥΚΑ ΚΑΝΕΛΟΨΩΜΑΚΙΑ
Από τη Βίβιαν Κραμ
Υλικά:
1 αυγό
1 ασπράδι
1κσ κοφτή πρωτεΐνη σόγιας
4κσ πίτουρο βρώμης
1κσ πίτουρο σταριού
1 1/2 κσ γιαούρτι 0%
Άρωμα βούτυρο
Λίγο μπέικιν
Κανέλλα ανάλογα τα γούστα
Υγρή στέβια
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά αφήνοντας τελευταίο το μπέικιν. Δίνουμε σχήμα κουλουριού στο ταψί μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα.
* μπορείτε να βάλετε τυρί κρέμα με λίγο γλυκαντικό ώστε να γίνει ελαφρώς γλυκό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου