ΓΛΥΚΑ ΚΑΝΕΛΟΨΩΜΑΚΙΑ


Υλικά:
1 αυγό
1 ασπράδι
1κσ κοφτή πρωτεΐνη σόγιας
4κσ πίτουρο βρώμης
1κσ πίτουρο σταριού
1 1/2 κσ γιαούρτι 0%
Άρωμα βούτυρο
Λίγο μπέικιν
Κανέλλα ανάλογα τα γούστα
Υγρή στέβια 

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά αφήνοντας τελευταίο το μπέικιν. Δίνουμε σχήμα κουλουριού στο ταψί μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα. 



* μπορείτε να βάλετε τυρί κρέμα με λίγο γλυκαντικό ώστε να γίνει ελαφρώς γλυκό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ