BROWNIES

Από το Δημήτριο Καντρέφη

Υλικά:
5κσ πίτουρο βρώμης
2κσ πίρουρο σταριού
1κσ γάλα σκόνη
1κσ κακάο
2κσ γιαούρτι
1 αυγό
1κσ γεμάτη στέβια

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά. Μόλις ψηθεί κόβουμε στη μέση το brownie βάζουμε μέρεντα https://tosteki-recipes.blogspot.gr/2018/02/blog-post_62.html και από πάνω το υπόλοιπο brownie.

Από πάνω: γιαούρτι, με σοκολάτα non sugar 3 κομμάτια και 1κγ γλυκομαννάνη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ