ΨΩΜΑΚΙΑ (BURGER)

Από την Μαρία


Υλικά:
2 αυγά
2κσ ελαιόλαδο
2κσ κορν φλάουρ
7κσ σκόνη γάλα
1 1/2 κσ μπέικιν
Λίγο αλάτι
Γλυκαντικό

Εκτέλεση: Χτυπάμε με μίξερ τα αυγά καλά με μια πρέζα αλάτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα σε σκόνη και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το λάδι και το κορν φλάουρ αφήνοντας στο τέλος το μπέικιν. Ρίχνουμε το γλυκαντικό (το λιώνουμε σε λίγο νεράκι). Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψάκι και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να φουσκώσουν, ψήνονται γρήγορα. 

*η συνταγή έχει δύο ανεκτά (ελαιόλαδο & κορν φλάουρ) είναι για δυο μέρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ