ΠΑΓΩΤΟ / FROZEN YOGURT
Aπό τον Ανέστη
Υλικά:
1 κουτάκι τυρί κρέμα
3κσ γιαούρτι 0%
1κσ πρωτεΐνη σόγιας
2κσ γάλα σκόνη
Υγρή στέβια ανάλογα το πόσο γλυκό το θέλουμε
1/2 βανιλίνη ή μερικής σταγόνες άρωμα βανίλια
1κσ mix 2
2κγ κακάο ή ότι άλλη γεύση θέλουμε. Αν βάλετε bolero ή kendy frutti προσοχή στο πόση στέβια θα βάλετε
Βάζουμε φρέσκο γάλα τόσο όσο ώστε να ανακατευτούν τα υλικά με σύρμα και στο τέλος 1κσ λάδι καρύδας λιωμένο. Η ουσία είναι να βγει ένα μείγμα λείο και πηχτό.
*Μπορεί να φαγωθεί και ως κρύα μους αλλά και ως παγωτό αφού έχει μείνει 2 ώρες στην κατάψυξη.
Από β, γ φάση
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου