ΠΑΓΩΤΟ / FROZEN YOGURT

Aπό τον Ανέστη 

Υλικά:
1 κουτάκι τυρί κρέμα 
3κσ γιαούρτι 0%
1κσ πρωτεΐνη σόγιας
2κσ γάλα σκόνη
Υγρή στέβια ανάλογα το πόσο γλυκό το θέλουμε
1/2 βανιλίνη ή μερικής σταγόνες άρωμα βανίλια
1κσ mix 2
2κγ κακάο ή ότι άλλη γεύση θέλουμε. Αν βάλετε bolero ή kendy frutti προσοχή στο πόση στέβια θα βάλετε

Βάζουμε φρέσκο γάλα τόσο όσο ώστε να ανακατευτούν τα υλικά με σύρμα και στο τέλος 1κσ λάδι καρύδας λιωμένο. Η ουσία είναι να βγει ένα μείγμα λείο και πηχτό.

*Μπορεί να φαγωθεί και ως κρύα μους αλλά και ως παγωτό αφού έχει μείνει 2 ώρες στην κατάψυξη.

Από β, γ φάση 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ