ΤΡΕΛΟΠΙΤΑ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Από το Λάμπρο Σπηλιάδη

Υλικά για κάθε μερίδα για τη ζύμη:

2κσ πίτουρο βρώμης
1κσ μιξ 1
1 αυγό και 1 ασπράδι
1κγ μπέικιν
2κσ γιαούρτι
Αλάτι, ρίγανη

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Σε μία φόρμα στρώνουμε το μισό μείγμα και βάζουμε ότι γέμιση θέλουμε. Στρώνουμε και την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις για 30 λεπτά ή όσο χρειάζεται για να πάρει ένα όμορφο χρώμα και να ψηθεί καλά μέσα.


Από β φάση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ