ΕΥΚΟΛΟ ΚΩΚ

Από τη Ρίτσα Καούδη

Υλικά για το παντεσπάνι:
1 αυγό
2κσ γάλα φρέσκο
4κσ γάλα σκόνη
Άρωμα βανίλια
1/2κγ μπέικιν
1/2 κσ γλυκαντικό

Βάζουμε το μείγμα σε μπωλ και το ψήνουμε στα μικροκύμματα για 3μιση λεπτά. Αφού το βγάλουμε το κόβουμε στη μέση και το ποτίζουμε με σιρόπι (νερό και γλυκαντικό περίπου 3-4κσ υπολογίζουμε)

Για την κρέμα:
50ml γάλα ζεστό
κακάο όσο σκούρο το θέλετε εσείς
1 φύλλο ζελατίνης
Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο και μόλις σταθεί τη βάζουμε στο παντεσπάνι. Κλείνουμε το κοκ και από πάνω βάζουμε μερέντα ντουκανική. 

Η συνταγή είναι παραλλαγή από άλλες συνταγές ντουκανικού γλυκού




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ