ΧΟΥΝΚΙΑΡ


Υλικά:

Κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι
2κσ γιαούρτι
2κσ πίτουρο βρώμης
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα
1κσ πελτέ ντομάτα

Για τη σάλτσα

1/2 κρεμμύδι με λίγο νερό μέχρι να μαραθεί, 
1 κουταλάκι πελτέ
Πουμαρό
Σκόρδο μπόλικο
Κανέλα, κίμινο, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Ψήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και ζυμώνουμε τα σουτζουκάκια. Τα περνάμε στο αντικολλητικό τηγάνι και έπειτα τα ρίχνουμε στη σάλτσα. 

Ψήνουμε μελιτζάνες και βγάζουμε στη σάρκα τους και χτυπάμε στο multi. Bάζουμε 1 1/2 κούπα γάλα, 1κσ κορν φλάουρ, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, το ημερήσιο τυρί (για γ φάση) ή διατροφική μαγιά, ή ζεμύθα ή μυζήθρα ΔΕΛΦΟΙ (για β φάση). 

Σερβίρουμε τον πουρέ μελιτζάνας και από πάνω τα σουτζουκάκια με τη σάλτσα τους.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ