ΚΕΙΚ 2 ΗΜΕΡΩΝ
Από την Μαρία Μπασούκου
Υλικά:
1 αυγό
1κσ αλμπουμίνη
1κσ μιξ 1
3κσ σκόνη γάλα
4κσ πίτουρο βρώμης
1κσ πρωτεΐνη σόγιας
Γλυκαντικό όσο θέλετε
1 σφηνάκι γάλα
3κσ γιαούρτι
1/2 κγ μπέικιν
Ξύσμα λεμονιού - πορτοκαλιού
Άρωμα πορτοκάλι, βανίλια
Εκτέλεση: Χτυπάμε πρώτα τα υγρά υλικά και έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά τις σκόνες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Για το γλάσο σοκολάτας:
3κσ σκόνη γάλα
1κγ κακάο
Γλυκαντικό
Γάλα φρέσκο μέχρι να γίνει πηχτό σαν μερέντα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου