ΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ
Από τη Στέλλα Ζέρβα
Υλικά:
3αυγά
4κσ γιαούρτι
1κσ λάδι (προαιρετικά)
8κσ ξυλοτίλη, ή όποιο γλυκαντικό θέλετε
2κσ πίτουρο βρώμης
2κσ σκόνη γάλα
2κσ πρωτεΐνη σόγιας
5κσ μιξ 1
1κσ ασπράδι σκόνη
2 βανίλιες
1κγ μπέικιν
Άρωμα της αρεσκείας σας
Εκτέλεση: Χτυπάμε τα πρώτα τα αυγά - γιαούρτι - λάδι - γλυκαντικό μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε σιγά σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.
* το πράσινο κεκάκι έχει πράσινη ασιατική βανίλια & το ανθρωπάκι έχει σοκολάτα φερέρο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου