ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΜΑΤΡΑΣ
Από τη Δέσποινα Χάικου
Είχα ένα μπωλ με μερέντα στο ψυγείο, το οποίο το είχα ξεχάσει. (όσο πιο πηχτή τόσο το καλύτερο, για αυτό μη ρίξετε πολύ γάλα *αφήστε την στο ψυγείο για μερικές μέρες ώστε να γίνει σφιχτή αρκετά) Τη συνταγή για τη μερέντα σας την παραθέτω εδώ:
Είχα επίσης ένα ατομικό κεκάκι που είχε ξεμείνει. Κάντε όποιο θέλετε αρκεί να είναι μυρωδάτο.
Άρωμα ρούμι- σοκολάτα-μπανάνα
1κσ λάδι καρύδας λιωμένο
Έτριψα στο multi το κέικ. Προσθέτω τη μερέντα, τα αρώματά, το λάδι καρύδας και ανακατεύω με τα χέρια *εννοείται πως κολλάει το μείγμα όπως τα τρουφάκια τα κανονικά. Πασπάλισα τα τρουφάκια με μιξ μπαχαρικών. ⇒ http://diatrofikaineazwh.blogspot.gr/2017/01/pumpkin-pie-spice.html?m=1
Βγαίνουν 20 μικρά τρουφάκια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου