ΑΛΜΥΡΗ ΤΑΡΤΑ
Από τη Λένα Βιγλή
Υλικά για τη βάση:
2 αυγά
2κσ πίτουρο βρώμης
1κσ πίτουρο σταριού
2κσ γιαούρτι 0%
2κσ σκόνη γάλα
2κσ σκόνη ασπραδιού
2κσ ζεμύθα
5κσ γάλα φρέσκο
1 φακελάκι ξερή μαγιά
Αλάτι
*Για τη γέμιση βάζετε ότι θέλετε εσείς.
Εκτέλεση: Χτυπάμε πρώτα τα αυγά, το γιαούρτι και το γάλα με αυγοδάρτη. Ρίχνουμε μετά σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ταρτιέρα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε από την ταρτιέρα στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψάκι και το γυρίζουμε ανάποδα. Το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. Ρίχνουμε την κέτσαπ, μανιτάρια, πάπρικα, άνηθο, μαιντανό, ντοματίνια, την καπνιστή ντομάτα, απάκι ή ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα και τυράκι arla delite 5%. Ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυράκι μας .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου