ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ


Υλικά:
Κρεμμύδι ξερό
Κρέας κομμένο σε κύβους
Αλάτι - πιπέρι - καπνιστή πάπρικα 
Σάλτσα ντομάτας
Νερό
Λάχανο

Εκτέλεση: Κόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μέχρι να να μαραθεί. Όταν φύγει το ζουμάκι του κρεμμυδιού ρίχνουμε το κρέας και περιμένουμε να πάρει χρώμα και από τις δυο του πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την πάπρικα. Βάζουμε στην κατσαρόλα μας νεράκι και τη σάλτσα ντομάτας. Αφήνουμε να βράσει το κρέας μας με κλειστή την κατσαρόλα. 
Κόβουμε το λάχανο και αφού δούμε οτι το κρέας μας έχει μαλακώσει αρκετά βάζουμε και το λάχανο στην κατσαρόλα μας. 

*για περισσότερη ευκολία γίνεται και στην κατσαρόλα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ