ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΓΛΥΚΟ
Από την Αγγελική Λεμοντζή
Υλικά για τη βάση:
2κσ πίτουρο βρώμης
Υγρή στέβια
1κγ λάδι
1κγ γιαούρτι
*Ψήνουμε το μείγμα και το θριμματίζουμε.
Για την κρέμα:
1 κούπα γάλα
Στέβια
Λίγη βανίλια
1κσ corn flour
Για τη μαρμελάδα κεράσι:
1 χυμό kendy κεράσι
Κόμμι γκουάρ ώστε να πήξει αρκετά.
Βάζω τη βάση σε ένα ποτήρι. Ρίχνω από πάνω την κρέμα Και τελευταία βάζω στο ποτήρι τη μαρμελάδα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου