ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
Από τη Λένα Βίγλη
Υλικά:
1κγ λάδι καρύδας
2 κομμάτια σολωμό
Καπνιστή ντομάτα, κάρυ
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Χυμός 1/2 λεμονιού
Ξύδι μπαλσάμικο
Λίγες σταγόνες στέβια
1κσ νερό
Εκτέλεση: Στο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι καρύδας. Πασπαλίζω το σολωμό με την καπνιστή ντομάτα και το κάρυ. Και τηγανίζω και από τις δυο πλευρές το ψάρι μας. Σε ένα μπωλ ανακαταεύω τη μουστάρδα, κέτσαπ το χυμό λεμονιού, το ξύδι, τη στέβια και το νεράκι. Περιχύνω το σολωμό και γυρίζω και από τις δύο πλευρές ώστε να πάει παντού η σάλτσα μου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου