ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ COTTAGE CHEESE
Από την Μαρία Μπασούκου
Υλικά:
2 κομμάτια σολωμό
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λίγο χυμό λεμονιού
1κσ λάδι
Άνιθο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση: Βάζουμε το σολωμό στο τηγάνι με το λάδι για 4-5 λεπτά από την κάθε πλευρά και τον αφαιρούμε. Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι μόλις μαραθεί, ρίχνουμε άνιθο, ξύσμα λεμονιού και ξανά βάζουμε το σολωμό, λίγο από το χυμό λεμονιού και τέλος το cottage, σε ένα λεπτό είναι έτοιμο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου