ΟΙΚΙΑΚΟ ΣΙΤΕΜΑ ΠΡΙΖΟΛΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑΣ


Η μοσχαρίσια πριζόλα για να είναι μαλακιά παίζει ρόλο ο πάτσα του ζώου και το σίτεμα.

Βάζετε στο ράφι του ψυγείου ένα ταψάκι γεμάτο με αλάτι χοντρό. Από πάνω μια σχάρα και τοποθετείτε το κομμάτι κρέατος. Το αλάτι αποροφά τυχόν μυρωδιές και το αίμα της πριζόλας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ