ΚΕΜΠΑΠ ΜΟΣΧΑΡΙ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Από τον Ισίδωρο Δήμα
Για το κεμπάπ μοσχάρι:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
Κεμπάπ κοτόπουλο
1κιλό κιμά κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1/2 ματσάκι δυόσμο
1κγ ρίγανη ξερή
1/4 ματσάκι ρίγανη φρέσκια
1κσ πάπρικα γλυκιά
1κγ πάπρικα καυτερή (προαιρετικά)
1κγ σουμάκ
2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
Καλό ζύμωμα και 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να δέσουν όλα τα υλικά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου