ΜΠΟΜΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ
Από τη Λένα Βίγλη
Υλικά:
1 μικρό κουνουπίδι
250γρ κιμά άπαχο
Μπαχαρικά κατά βούληση
Σάλτσα μπεσαμέλ
Τυρί arla delite 5%
Για τη μπεσαμέλ:
1/2 συσκευασία τυρί cottage
Φρέσκο γάλα λίγο
1 αυγό
Μοσχοκάρυδο
1κσ μιξ 1
Εκτέλεση: Βράζουμε νερό στην κατσαρόλα και τοποθετούμε το κουνουπίδι. Αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Ζυμώνουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά της επιλογής μας και γεμίζουμε το κουνουπίδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και περιχύνουμε το κουνουπίδι με τη μπεσαμέλ. Από πάνω ρίχνουμε το τυρί μας και ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου