ΨΩΜΙ (ΤΗΣ ΜΑΙΡΟΥΛΑΣ ΜΑΣ)
Από τη Μαίρη Κουντουραδάκη
Υλικά:
5κσ γάλα σκόνη
2κσ μιξ 1
2κσ μιξ 3 (πανίρ)
1κσ σκόνη ασπραδιού
1κσ γεμάτη πρωτεΐνη σόγιας
1 αυγό
1 ασπράδι
1κγ μπέικιν
Αλάτι
1 φακελάκι ξερή μαγιά (αραιωμένη σε λίγο νεράκι)
Γάλα φρέσκο ώστε να γίνει χυλός
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί, αφήνοντας τελευταίο το μπέικιν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για περίπου 30 λεπτά. Στην αρχή στους 180 και μόλις αρχίζει να φουσκώνει ανεβάζουμε το φούρνο μας στους 200-220 βαθμούς.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου