ΚΡΕΠΕΣ ΑΛΜΥΡΕΣ
Από τη Στέλλα Ζέρβα
Υλικά:
2 αυγά
4 κσ πρωτεΐνη σόγιας
2 κσ σκόνη γάλα
2 κσ ασπράδι σε σκόνη
Φρέσκο γάλα μέχρι να γίνει αραιός ο χυλός
Μπαχαρικά
*προεραιτικά ένας κύβος λαχανικών τριμμένος
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Γεμίζουμε με ότι υλικά θέλουμε, φτιάχνουμε μπεσαμέλ με γιαούρτι και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου