ΚΕΙΚ
Από την Ασπασία Παπασωτηρίου
Υλικά:
2 αυγά
3κσ υγρή στέβια
2κσ γεμάτες γιαούρτι
2κσ πιτουρο βρώμης
2κσ ασπράδι σε σκόνη
2κσ γάλα σε σκόνη
2κσ μιξ 1
Χυμο από 1/2 πορτοκάλι (dukan 2) ή γρ. φρέσκο γάλα
1κσ μπέικιν
Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη στέβια καλά. Προσθέτουμε σιγά σιγά όλα τα υλικά αφήνοντας τελευταίο το μπέικιν, ανακατεύοντας απαλά. Τοποθετούμε σε φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου