ΜΠΙΣΚΟΤΟΜΑΦΙΝ

Από το Δημήτριο Καντρέφη, εκτέλεση συνταγής από το Μαράκι μας. 

Υλικά για 6 τεμάχια:
4κσ πίτουρο βρώμης
2κσ πίτουρο σταριού
2κσ γάλα σκόνη
1κσ κακάο
4κσ στέβια
2 αυγά
Άρωμα τυραμισού
2κγ μπέικιν
Λίγο φρέσκο γάλα

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε στο τέλος το γάλα ώστε να αραιώσουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.

*Γρήγορη μερέντα
4κσ γάλα σκόνη
4κσ στέβια
1κσ κακάο
Άρωμα τιραμισού
1 φλυτζανάκι του καφέ φρέσκο γάλα. Χτυπάμε τις σκόνες στο μπλέντερ. Βράζουμε το φρέσκο γάλα και το ρίχνουμε στο μείγμα με τις σκόνες. Συνεχίζουμε το χτύπημα στο μπλέντερ. Βάζουμε σε γυάλινο βαζάκι και έπειτα στο ψυγείο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ