ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ

Από την Αντιγόνη 

Υλικά:
2 καρότα μεσαίου μεγέθους
4 αυγά
1κσ στέβια 1:5
2κγ λάδι καρύδας (προεραιτικό)
1/2 φλυτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι (kendy frutti, bolero)
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
4κσ mix 1
2κσ λιναρόσπορο
4κσ γάλα σκόνη
4κσ πίτουρο βρώμης
3κγ μπέικιν (1 φακελάκι)
2κγ κανέλλα
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση: Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλες τις σκόνες συν το ξύσμα πορτοκαλιού εκτός από το μπέικιν. Προσθέτουμε στο multi τα καρότα και τα αυγά. Xτυπάμε και ρίχνουμε και το χυμό πορτοκαλιού. 
Ενσωματώνουμε τα υγρά υλικά στο μείγμα με τις σκόνες. Προσθέτουμε στο τέλος το μπέικιν και ανακατεύουμε απαλά. 
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 για περίπου 45 λεπτά. 

Από β, γ φάση



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ