ΚΕΤΣΑΠ
Από τη Χριστίνα Αλεξάνδρου
Υλικά:
3 σκελίδες σκόρδο
4 πιπεριές πράσινες τουρσί (οχι καυτερές)
125γρ ξύδι ή ένα ποτήρι κρασιού 3/4 γεμάτο
250γρ νερό βραστό ή ένα ποτήρι νερού γεμάτο
1 κονσέρβα πελτέ 410 γρ
3κσ γλυκαντικό
1κγ κοφτή αλάτι
Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρολάκι μικρό βράζουμε το σκόρδο και την πιπεριά τουρσί με το ξύδι μέχρι να εξατμιστεί. Το αφήνουμε στην άκρη. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα άλλα υλικά (στέβια, αλάτι, νερό, πελτέ) συν το μείγμα με το σκόρδο και την πιπεριά. Πολτοποιούμε και είναι έτοιμη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου