ΛΑΓΑΝΑ & ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
Από τη Χριστίνα Αλεξάνδρου
Υλικά:
1 αυγό
2κσ πίτουρο βρώμης
1κσ πίτουρο σταριού
7κσ σκόνη γάλα ή 6 κσ γάλα σκόνη & 1 κσ μιξ
1κγ κοφτό μαγιά και λίγο ξύδι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και απλώνουμε σε λαδόκολλα, δίνοντας σχήμα λαγάνας. Ρίχνουμε από πάνω χοντρό θαλασσινό αλάτι και σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ (με κολοκύθι πράσινο ή κολοκύθα)
Υλικά & εκτέλεση: Βράζουμε το κολοκύθι ή την κολοκύθα μας. Τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Τα βάζουμε στο μπλέντερ με σκόρδο (όσο θέλουμε), λίγο αλάτι, 1κγ ελαιόλαδο και λιγο ξύδι.
Από β, γ φάση
Από β, γ φάση
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου