ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ

Από την Βάσω Κασσελούρη και τη μαμά Μαριάνθη

Υλικά για τη γέμιση:
4κσ μιξ 1
8κσ γάλα σκόνη
2κσ πίτουρο βρώμης
3 αυγά
1κσ μπέικιν
Λίγο αλάτι - πιπέρι
Φρέσκο γάλα με το μάτι

Για τη γέμιση:
Πράσο
Κρεμμύδια φρέσκα
Σπανάκι
Σέσκουλα
Άνιθο
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Φέτα

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολλα ή σε φόρμα σιλικόνης τη μισή ζύμη. Τη γέμιση και από πάνω τον υπόλοιπο χυλό τον οποίο και αραιώνουμε με λίγο φρέσκο γάλα ακόμα, ώστε να καλύψει το ταψάκι μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ψηθεί και να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ