ΚΟΚ


Υλικά για το παντεσπάνι:
4 αυγά
4κσ στέβια 1:2
4κσ γάλα σκόνη
2κσ πρωτεΐνη
4κσ πίτουρο βρώμης
1 φακελάκι μπέικιν
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη στέβια μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά, αφήνοντας τελευταίο το μπέικιν όπου ανακατεύουμε απαλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 20 λεπτά.

Για την κρέμα:

800 ml γάλα φρέσκο
3κσ στέβια
2κγ κόντζακ ή 3κσ άνθος αραβοσίτου
1 κρόκο
Άρωμα μπισκότο

Από πάνω λούζουμε το γλυκό μας με τη μερέντα μας ⇒ https://tosteki-recipes.blogspot.gr/2018/02/blog-post_62.html

Από β, γ φάση 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ