ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ


Υλικά: 
235ml γάλα σόγιας
2κσ μηλόξυδο
1κγ μουστάρδα
1/2 κγ αλάτι
1κγ λάδι καρύδας

Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα σόδιας και το μηλόξυδο και τα αφήνουμε να σταθούν για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός. Το βάζουμε στη φωτιά συνεχίζοντας το χτύπημα. Στην αρχή αφρίζει και φουσκώνει.
Όταν αρχίσει να βράζει, ο αφρός σιγά σιγά θα πέφτει και η κρέμα θα αρχίσει να πήζει. Όταν πήξει, τη βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Όσο κρυώνει θα πήζει όλο και περισσότερο. Βάζουμε σε βάζο και τη διατηρούμε στο ψυγείο για μερικές μέρες.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ