ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ
Από το Δημήτρη Καντρέφη
Υλικά:
2κσ πίτουρο βρώμης
1κσ γάλα σκόνη
1κσ πρωτεΐνη σόγιας
1κγ μπέικιν
1/2 φλυτζανάκι του καφέ νερό
Λίγο κάρυ, αλάτι
Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και χωρίζουμε τη ζύμη μας σε δύο μέρη. Βάζουμε τη μισή ζύμη στο ταψί και προσθέτουμε το τυράκι μας και 1μιση λουκάνικο γαλοπούλας 5%. Ρίγανη και μπόλικη μουστάρδα χωρίς ζάχαρη. Βάζουμε την υπόλοιπη ζύμη από πάνω. Πασπαλίζουμε με σουσάμι, λίγη ρίγανη ακόμα και χοντρό αλάτι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10-15 λεπτά.
Από β, γ φάση
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου