ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΙΤΟΥΡΟ
Από την Αγγελική Λεμοντζή
Υλικά και εκτέλεση μαζί:
Καβουρδίζουμε 2κσ πίτουρο βρώμης με 1κγ λάδι καρύδας σε αντικολλητικό.Σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά φτιάχνουμε το σιρόπι με 1 κούπα νερό και 2κσ στέβια το αρωματίζουμε με άρωμα μελιού. Αφού καβουρδιστεί καλά το πίτουρο βρώμης ρίχνουμε το σιρόπι μας και περιμένουμε να το πιει όλο ώστε να μαλακώσει η βρώμη. Το φορμάρουμε και ρίχνουμε κανέλλα.
Από α, β, γ φάση
Από α, β, γ φάση
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου