ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΙΤΟΥΡΟ


Υλικά και εκτέλεση μαζί:

Καβουρδίζουμε 2κσ πίτουρο βρώμης με 1κγ λάδι καρύδας σε αντικολλητικό.Σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά φτιάχνουμε το σιρόπι με 1 κούπα νερό και 2κσ στέβια το αρωματίζουμε με άρωμα μελιού. Αφού καβουρδιστεί καλά το πίτουρο βρώμης ρίχνουμε το σιρόπι μας και περιμένουμε να το πιει όλο ώστε να μαλακώσει η βρώμη. Το φορμάρουμε και ρίχνουμε κανέλλα

Από α, β, γ φάση 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ