ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
Από τον Δημήτριο Καντρέφη
Υλικά:
Το ημερήσιο πίτουρο
2κσ γάλα σε σκόνη ή πρωτεΐνη
1κσ ασπράδι σε σκόνη
1κγ γλυκομαννάνη
1κγ μπέικιν
Αραιώνουμε το μείγμα μας με λίγο γάλα φρέσκο ώστε να μην γίνει νερουλό. Γεμίζουμε τη ζύμη μας με ότι υλικά θέλουμε. Στην προκειμένη έχει τυρί και γαλοπούλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου