ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ
Από τη Μαρίνα μας
Υλικά:
1 κιλό κιμά κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 αυγό
Αλάτι - πιπέρι
Ρύζι σιρατάκι
Φτιάχνουμε τα γιουβαρλάκια μας και τα μαγειρεύουμε σε καυτό νερό για 1 ώρα. Αυγοκόβουμε τα γιουβαρλάκια μας με 1 αυγό, χυμό λεμονιού και ζουμάκι από τα γιουβαρλάκια μας. Για να γίνει ωραίο το αυγολέμονό μας το χτυπάμε στη φραπεδιάρα. Και το ρίχνουμε στη σούπα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου