ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ

Από τη Μαρίνα μας

Υλικά:
1 κιλό κιμά κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 αυγό
Αλάτι - πιπέρι
Ρύζι σιρατάκι

Φτιάχνουμε τα γιουβαρλάκια μας και τα μαγειρεύουμε σε καυτό νερό για 1 ώρα. Αυγοκόβουμε τα γιουβαρλάκια μας με 1 αυγό, χυμό λεμονιού και ζουμάκι από τα γιουβαρλάκια μας. Για να γίνει ωραίο το αυγολέμονό μας το χτυπάμε στη φραπεδιάρα. Και το ρίχνουμε στη σούπα. 

Από α, β, γ φάση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΧΝΗ