ΣΑΛΤΣΑ TEXAS BBQ
3-4 σταγόνες άρωμα μέλι
3-4 σταγόνες άρωμα πορτοκάλι
2 χοντροκομμένα κρεμμύδια
2 χοντροκομμένα κρεμμύδια
4κσ γλυκαντικό
1 κονσέρβα πελτέ 410 γρ
3 σκελίδες σκόρδο
250 γρ νερό βραστό
65ml ξύδι μπαλσάμικο
60 σάλτσα σόγιας
Κανέλλα
Γαρύφαλλο μπαχάρι
Λίγο κόκκινο δυνατό πιπέρι
για το τέλος άρωμα καπνού
Εκτέλεση: Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια μαζί με το ξύδι και την σόγια σως μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια και να εξατμιστεί το ξύδι. Με το πίμερ πριν προσθέσουμε τον πελτέ κάνουμε κρέμα τα υπόλοιπα υλικά. Ενσωματώνουμε τον πελτέ και στο τέλος προσθέτουμε το άρωμα καπνού.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου