ΕΥΚΟΛΟ ΚΩΚ
Από τη Ρίτσα Καούδη
Υλικά για το παντεσπάνι:
1 αυγό
2κσ γάλα φρέσκο
4κσ γάλα σκόνη
Άρωμα βανίλια
1/2κγ μπέικιν
1/2 κσ γλυκαντικό
Βάζουμε το μείγμα σε μπωλ και το ψήνουμε στα μικροκύμματα για 3μιση λεπτά. Αφού το βγάλουμε το κόβουμε στη μέση και το ποτίζουμε με σιρόπι (νερό και γλυκαντικό περίπου 3-4κσ υπολογίζουμε)
Για την κρέμα:
50ml γάλα ζεστό
κακάο όσο σκούρο το θέλετε εσείς
1 φύλλο ζελατίνης
Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο και μόλις σταθεί τη βάζουμε στο παντεσπάνι. Κλείνουμε το κοκ και από πάνω βάζουμε μερέντα ντουκανική.
Η συνταγή είναι παραλλαγή από άλλες συνταγές ντουκανικού γλυκού
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου